Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11310002
Immoweb code : 11310002

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
209 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers

Deze instapklare gezinswoning (bouwjaar 2015) bevindt zich in een kindvriendelijke en rustige omgeving in het centrum van Arendonk.

Gelijkvloers:
Vanuit de inkomhal met gastentoilet betreden we de lichtrijke woonkamer. Aanpalend vinden we de open keuken met toegang tot de tuin. De keuken is uitgerust met veel kastruimte (die doorloopt in de woonkamer), granieten wastafel en duurzame toestellen van het merk AEG: inductiekookplaat, automatische dampkap, combi-oven, grote koelkast en vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich de berging met extra opbergruimte, lavabo, CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine, droogkast en diepvriezer.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede ruim toilet en badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en spiegelkast. De slaapkamers zijn uitgerust met rolluiken. Door middel van het zolderluik met vouwtrap is er toegang tot een ruime geïsoleerde zolder die nog veel opbergruimte biedt. Ook het ventilatiesysteem (systeem D) is daar aanwezig.

Tuin:
De volledig afgesloten tuin, die ook bereikbaar is via het naastgelegen paadje, is gelegen in een rustige omgeving en is aangelegd met een terras en tuinhuis.

Parkeren:
In de ondergrondse parkeergarage is een staanplaats voorzien voor een auto en fietsen. Ook is er naast de woning mogelijkheid tot parkeren.

Specificaties:
- bouwjaar 2015
- energiezuinig (110.12kWh/m²)
- instapklaar
- op wandelafstand van bakker, winkel, scholen,…
- regenwaterput 5000l

Neem contact op