Huis te koop

249000€

4 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11407370
Immoweb code : 11407370

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
175 vierkante meters grond

Omschrijving

Gebouw voor gemengd gebruik op toplocatie te Arendonk!

Gebouw voor gemengd gebruik op een zeer commerciële en gunstige locatie in het hart van Arendonk. Scholen, winkels, openbaar vervoer, .. bevinden zich allen op wandelafstand! EPC label F

Ligging: het gebouw geniet een zeer commerciële en gunstige locatie in het hart van Arendonk. Scholen, winkels, openbaar vervoer, .. bevinden zich allen op wandelafstand! 

Indeling: -1 kelder. +0: café - opslagruimte - uitgeruste keuken - douchekamer - toiletten - extra bergruimte - gezellige buitenkoer. +1: vier kamers. 

Omschrijving: het huidige café "Oud Arendonk" is vanaf 2019 aan een totaalrenovatie onderworpen waardoor dit dus tiptop in orde is en zo terug open gedaan kan worden. Het café biedt binnenin ruim voldoende zitplaats en centraal in de ruimte prijkt de opzichtige toog. Onder de toog is een kelderruimte voorzien waar de aansluiting voor de vaten zich bevindt. Links van de toog komen we bij de toiletruimte waar zowel urinoirs als gewone wc's voorzien zijn, hier tevens ook toegang tot de gezellige koer die zich in het midden van het gebouw bevindt. Via de rechterkant komen we in een eerste grote opslagruimte die ook doorgang geeft tot de volledig uitgeruste keuken. Rechts van de keuken is een aparte doucheruimte, rechts van de keuken opnieuw een grote bergplaats. Vooraan het gebouw kan u ook nog enkele terrastafeltjes plaatsen, altijd fijn bij goed weer!

Neem contact op