Villa te koop

219000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 7430890
Immoweb code : 7430890

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuw te bouwen villa in Aspe

Nieuwe moderne villa in Aspe, binnenland Alicante, Costa Blanca Zuid, Spanje.We hebben zonet het showhouse afgewerkt, kom het snel bezichtigen.  

Deze nieuwbouw Aspe Villas worden gebouwd volgens de hoogste standaard met een modern design villa, veel lichtinval dankzij de drie grote openslaande deuren van de lounge / eetkamer die uitzicht biedt op het zwembad en aangelegde tuin. 

Voorzieningen nabij deze nieuwe moderne villa in Aspe 

Alleenstaande moderne villa's dicht bij de typische traditionele Spaanse stad Aspe, Alicante. Slechts 1,4 km van het centrum van de stad, waar u kunt genieten van alle voorzieningen (bars, winkels, restaurants, 24uurs dokterservice, golf ...) en niet meer dan 25 km naar de stranden van Alicante en de luchthaven.  

Als exclusieve promotor van deze moderne villas bieden we u GRATIS: witgoed in de keuken, aanleggen van de tuin met bomen en struiken, buitenverlichting rond de villa en een solarium. Mis deze kans niet, er is veel interesse in dit kleinschalig nieuwbouw project (10 villa´s) 

Prijs van dit huis in Aspe is exclusief kosten! Geschatte prijs incl kosten : 224.870€  (schatting omvat BTW of overdrachtstaks, notaris, advocaat, registratiekosten, ...)

 

 


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op