Huis te koop

3 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 10970018
Immoweb code : 10970018

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
515 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning op felbegeerde ligging nabij het centru

Woning op rustige voorkeursligging nabij Asbeek, doch gelegen op een boogscheut van het bruisende centrum en al haar faciliteiten!
Deze karaktervolle viergevel-woning met bewoonbare oppervlakte van liefst 242m², ingepland op een perceel van ruim 5 are, is gelegen in een oase van rust en groen, en toch met goede verbindingen richting Brussel!

Omarm de charmante bouwstijl die teruggaat tot het jaar 1899, terwijl u tegelijkertijd genieten kunt van het hedendaagse wooncomfort van deze in het jaar 2000 gerenoveerde villa-fermette.

Bij binnenkomst treffen we een ruime inkomhal met gastentoilet en stookruimte (die ter stockage van de schoenen kan dienen).
In de ruime, zonovergoten woonkamer werd centraal de houtkachel geplaatst, die voor een aangename warmte zorgt in het leef- en eetgedeelte van de woning. De woonkamer geeft uit op de volledig geëquipeerde keuken, voorzien van praktische keukenberging. Het geheel geeft uit op de volledig privatieve tuin met zonneterras.
Vervolgens brengt de hal ons naar de bijbouw van de woning, waar het nachtgedeelte werd ondergebracht. Dit is op het gelijkvloers bestaande uit 2 slaapkamers, een volledig ingebouwde dressing en de ruime badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele lavabo.

De woning beschikt over een ruime zolderverdieping die tal van mogelijkheden biedt.
De open polyvalente zolderruimte (40m²) kan dienst doen als leefruimte voor een familielid (ouder of tiener op zoek naar privacy), b

Neem contact op