Huis te koop

5 slaapkamers 502 vierkante meters

Immoweb code : 11077424
Immoweb code : 11077424

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
502 vierkante meters bewoonbare ruimte
895 vierkante meters grond

Omschrijving

ONDER COMPROMIS: zeer ruime karakterwoning met 5 kamers en 2

Deze prachtig karakterwoning op absolute voorkeursligging wordt gekenmerkt door haar historische gevel, gecombineerd met haar modern interieur en bijhorend modern comfort!
Bovendien bevinden zich alle gemakken (ook) op de gelijkvloerse verdieping!
De woning, ingepland op een perceel van liefst 8a95ca, bevindt zich op een boogscheut van het hart van het centrum, doch idyllisch rustig gelegen.

Bij binnenkomst in de woning wordt u meteen getroffen door het moderne contrasterende elementen, die de woning haar charme geven.
De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers (+ 2) die zich perfect lenen voor een groot gezin of voor zij die op zoek zijn naar extra ruimte voor kantoor en/of hobby.
De tweede ingang van de woning, laat toe een aparte praktijkruimte in te richten in het daarvoor voorzien bureel, wat de combinatie wonen en werken mogelijk maakt, ideaal voor de telewerker, vrij beroeper,...

Indeling:
Gelijkvloers: ruime inkomhal, leefruimte met veel lichtinval, volledig ingebouwde keuken met eetkamer aangrenzend aan de magnifieke tuinkamer en toegang tot het terras, 2e inkomhal, 2 wc's, slaapkamer, badkamer. Garage en ateliers.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers, 1 badkamer en een enorme 3e slaapkamer / polyvalente ruimte die tal van invullingen kan krijgen zoals werkruimte, speelkamer, leefruimte voor de kinderen, extra opgedeelde slaapkamers,...
Tweede verdieping: volledig afgewerkte zolder met dezelfde waaier aan mogelijkheden!
K

Neem contact op