Huis te koop

599000€

8 slaapkamers 329 vierkante meters

Immoweb code : 11375243
Immoweb code : 11375243

Overzicht

8 slaapkamers
2 badkamers
329 vierkante meters bewoonbare ruimte
1150 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 8 slaapkamers, 2 badkamers en grote tuin

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €599.000.

Deze ruime woning werd gebouwd in 1978, maar werd recent onder handen genomen. Ze is rustig gelegen en toch dicht bij alle faciliteiten en invalswegen. De tuin is west georiënteerd, waardoor je kunt genieten van de middag- en avondzon. Aan ruimte geen gebrek want met een oppervlakte van 11a 50ca heb je plaats genoeg!

De woning beschikt over maar liefst 8 slaapkamers, wat ideaal is voor grote gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen. De bewoonbare oppervlakte van 329 m2 zorgt ervoor dat iedereen voldoende ruimte heeft om te ontspannen en te genieten van zijn privéplekje.

Naast de ruime kamers heeft de woning ook 2 badkamers, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Geen zorgen dus over wachtrijen in de ochtend! Daarnaast is er ook een kelder en een garage aanwezig met plaats voor 2 auto’s. Er zijn ook 4 parkeerplaatsen aanwezig op de oprit. Geen gedoe met het vinden van een parkeerplek dus ;)

De elektrische installatie is conform tot 2046 en de woning heeft een EPC-score C. De woning wordt verwarmd via de recente gascondensatieketel en de gezellige open haard. De ramen, de garagepoort en de voordeur werden recent vervangen en het huis beschikt tevens over rolluiken, een zonnetent en een regenwaterput.

Ben je op zoek naar een ruime instapklare woning? Aarzel niet om ons te contacteren en te ontdekken of dit jouw ideale thuis kan worden!

Neem contact op