Huis te koop

717000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11406547
Immoweb code : 11406547

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
2220 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Modernistische Villa met zwembad in een oase van groen

Ontdek deze prachtige modernistische villa met zwembad, waar u zich kunt terugtrekken in totale privacy te midden van een weelderige, groene omgeving. Gelegen in de tweede lijn, biedt deze woning een ruime privatieve oprijlaan die u naar uw persoonlijke thuis leidt.

Binnen vindt u een ruime leefruimte met een gezellige open haard en een panoramisch uitzicht op de tuin. Verder beschikt de woning over een keuken, vier slaapkamers met elk hun eigen sanitaire voorzieningen, een home office, berging, badkamer en een apart toilet. De woning is deels onderkelderd en heeft een inpandige garage.

Het zuidwest georiënteerde terras biedt een idyllisch uitzicht en het zwembad met poolhouse zorgt voor verfrissing op warme dagen. De royale tuin is een geweldige plek voor uw kinderen om veilig te spelen en te ontdekken.

Hoewel de woning een grondige renovatie nodig heeft, biedt de solide bouw en slimme configuratie eindeloze mogelijkheden om uw droomhuis te creëren.

Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW! Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie.

Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Asse, Brussel en E40, geniet u van de rust van een groene omgeving terwijl u toch dicht bij stedelijke voorzieningen bent.

De architectuur, renovatiemog...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op