Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11117397
Immoweb code : 11117397

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gerenoveerde rijwoning in Assebroek

Deze volledig gerenoveerde woning bestaat uit:
Gelijkvloers: inkomhal aansluitend met een multifunctionele ruimte (bergruimte, fietsenstandplaats, waskamer of zelf extra slaapkamer). Verder in de gang staat een sterke beukenhouten trap (2015) en is er een toilet met lavabo.
Daar neem je de deur naar de volledig geïnstalleerde open keuken met keukentoestellen, incl. vaatwasser en de eetplaats. Aansluitend aan de keuken is er een koele bergruimte.
Dan ga je verder naar de leefruimte incl. gezellige gashaard met zicht op de stadtuin en terras. De grote schuifraam en de dakvensters tussen de keuken en de leefruimte zorgen voor veel natuurlijk licht.
1de verdiep: badkamer met ligbad/douche, WC en lavabokast, aansluitend is er een dressing. Er is ook de grote slapkamer met elektrisch rolluik.
2de verdiep: 2 slaapkamers met veluxen

De volledige woning is voorzien van centrale verwarming en van een ventilatiesysteem. Alle ramen zijn in hout en hebben HR glas.

De woning is centraal gelegen op fiets/wandelafstand van het station, de Brugse binnenstad, talrijke winkels, restaurant en een sportcentrum. Alles is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.


Geïnteresseerd? Bel ons voor meer uitleg of een afspraak: 0474/567976

Geen makelaars, aub!

Neem contact op