Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 11393037
Immoweb code : 11393037

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
183 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met vijf slaapkamers en vijf badkamers in …

Ontdek deze halfopen bebouwing in het centrum van Assebroek, perfect gelegen in een buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Deze woning, die altijd is uitgebaat als een succesvolle bed and breakfast, biedt tal van mogelijkheden en ruimte.

Met vijf ruime slaapkamers met elk zijn eigen badkamer, biedt deze woning volop comfort voor zowel gezinnen als ondernemers die een B&B willen voortzetten. Elke kamer ademt een sfeer van rust, ideaal voor een heerlijk verblijf.

De ruime woonkamer is perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden, terwijl de volledig uitgeruste keuken uitnodigt tot culinaire avonturen. Verder beschikt de woning over een kelder die veel extra opslagruimte biedt, en een garage voor uw auto of als extra bergruimte.

De locatie is een grote troef: op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Het bruisende centrum van Brugge is slechts een paar minuten rijden, waardoor u kunt genieten van zowel rust als stedelijke voorzieningen.

Dit is een unieke kans om een veelzijdige woning te bezitten die klaar is voor nieuwe herinneringen. Of je nu op zoek bent naar een ruim familiehuis of een investeringsmogelijkheid, deze halfopen bebouwing in Assebroek heeft het allemaal.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Troeven
*Halfopen bebouwing
*Vijf slaapkamers
*Vijf badkamers
*Ruime garage
*Voormalige B&B


1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassi…

Neem contact op