Huis te koop

* 409500€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11319296
Immoweb code : 11319296
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Karaktervolle nieuwbouwwoning

Bezoek deze woning op Nieuwbouwzondag 28/04/2024 tussen 14 en 17 uur - vrije toegang.

Schitterend gelegen in het pittoreske Astene. Vlakbij Sint-Martens-Latem en belangrijke invalswegen, op een boogscheut van de Leie en het kasteel van Ooidonk.

Voor boodschappen is de nabijheid van Deinze-centrum handig. Met de auto sta je door de nabijheid van de Kortrijksesteenweg dan weer in een mum van tijd in Gent.

De nieuwbouwwoningen zijn gelegen in een supercharmante woonomgeving met een tijdloos dorpsgevoel.

De woningen en de omgeving zijn ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Arcas Architects in samenwerking met landschapsarchitect Joris Suda.

De modernste technieken worden toegepast. De beschikbare woningen zijn momenteel in ruwbouwfase en kunnen nog naar eigen smaak en voorkeuren van de koper afgewerkt worden.

Met een verfrissend open floorplan staan licht, ruimte en comfort centraal.

Telkens 3 volwaardige slaapkamers + een zolderverdieping toegankelijk met vaste trap. Op die manier kan je gemakkelijk uitbreiden.

De wasplaats is steevast voorzien op de 1e verdieping. Zo hoef je niet te sleuren met wasmanden op de trap. Superhandig!

Er is steeds een eigen parkeerplaats voorzien, afhankelijk van het type pand is dit een inpandige garage, carport of autostaanplaats.

Contacteer Ingrid Van Der Linden via [email protected] of 0477/66.57.28 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Neem contact op