Huis te koop

995000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11351878
Immoweb code : 11351878

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
1547 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met magazijn

Deze instapklare villa met een bewoonbare oppervlakte van 188m² straalt luxe uit dankzij de hoogwaardige afwerking.
De gelijksvloer bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met een prachtige openhaard en een eetruimte met aangrenzend een apart bureaugedeelte. Vervolgens hebben we de volledig ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, oven, frigo, diepvries, vaatwas, microgolfoven, wijnfrigo, koffiemachine en tassenverwarmer van Miele) met een uitzonderlijk oog voor afwerking. Achter de keuken bevindt zich een wasplaats die voorzien is van ingebouwde kasten.
Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een dressing met ingebouwde kasten en een badkamer. Vervolgens is er de zolder die tal van mogelijkheid biedt voor uitbreiding.
Een van de grootste troeven van deze woning is het imposant magazijn (+/-180m²) die beschikt over twee automatische poorten met een uitzonderlijke hoogte, een alarmsysteem en volledig geïsoleerd. Het magazijn kan perfect dienen voor autoliefhebbers, als atelier, enzovoort. Achter het magazijn bevindt zich een aangename tuin van 736 m².

Wenst u een bezoek of meer informatie dan kan u terecht op [email protected] of 0472/200.194 Bezoek ook onze website www.agencedemanet.be voor meer informatie.

Neem contact op