Huis te koop

4 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 10072854
Immoweb code : 10072854

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
641 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

ERA TOPIMMO - VERKOCHT

ERA TOPIMMO is verheugd u dit nieuwe lage-energiegebouw voor te stellen dat in 2021 zal worden opgeleverd in de zeer gewilde stad Attert. Ideaal gelegen: scholen en voorzieningen in de buurt, dicht bij de Luxemburgse grens met gemakkelijke toegang tot de hoofdwegen.

Het huis is als volgt ingedeeld:

Op de begane grond vindt u een hal, een ruime woonkamer met een in te richten keukenhoek, een toilet, een garage en een wasruimte.

De eerste verdieping heeft een badkamer (douche, bad, dubbele wastafel en WC), een ontspanningsruimte en 3 slaapkamers, waarvan 2 met een gemeenschappelijke doucheruimte.

Een slaapkamer, een mezzanine en een opslagruimte delen de tweede verdieping. In de kelder. Een kelder.

Een terras en een tuin op het zuidoosten completeren het geheel.

Technische voorzieningen: PEB B, dubbele beglazing, centrale verwarming op gas, VMC met enkel debiet, regenwatertank met hydrofoor en dak in natuurleien.

Verkoop onder de BTW-regeling voor de bouw- en registratierechten op de grond. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling, het is een niet-bindend bedrag en kan niet worden beschouwd als een aanbod van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken in aanwezigheid van TOPIMMO

 

Neem contact op