Huis te koop

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11081525
Immoweb code : 11081525

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
194 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning te Avelgem!

Welkom in Uw droomwoning: Een oase van stijl, comfort en licht

Deze prachtig gerenoveerde woning, met karakter en authenticiteit, biedt een unieke leefomgeving waar hedendaagse luxe hand in hand gaat met historische charme. Bij het betreden van de woning valt meteen het indrukwekkende plafondgewelf op.

Een overvloed aan natuurlijk licht stroomt door de woning. De inkomhal, met glazen wanden die een naadloze overgang naar de leefruimte creëren, geeft een voorproefje van hetgeen deze woning te bieden heeft.

De open leefruimte omvat een gezellige eetplaats en een eigentijdse keuken. Daarnaast is er een handige wasplaats en toilet voorzien. Boven bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer, terwijl de zolder is omgetoverd tot 1 grote (slaap)kamer.

Niet alleen biedt deze woning een droge kelder voor extra opslag, maar ook moderne voorzieningen zoals zonnepanelen, airconditioning, en een EPC-label B, waarmee duurzaamheid en efficiëntie worden benadrukt.

Buiten is de gezellige zuidwest georiënteerde tuin, compleet met een uitnodigend terras. Dit is de perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid. De aanwezigheid van een ruime garage biedt niet alleen veilige parkeergelegenheid, maar ook extra ruimte voor opslag.

Binnenin vindt u veel inmaakkasten, waardoor de woning niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en georganiseerd. De mooie houten vloeren, geïntegreerd tijdens de recente renovatie, zorg

Neem contact op