Huis te koop

425078€

5 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11143370
Immoweb code : 11143370

Overzicht

5 slaapkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
146 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning te koop in centrum Outrijve

Prachtige Energiezuinige Nieuwbouwwoning Locatie: OutrijveDe woning worden momenteel afgewerkt en zullen tegen eind februari 2024 klaar zijn !Deze unieke kans laat u niet aan u voorbijgaan! We presenteren u een prachtige nieuwbouwwoning met een EPC-label A, wat staat voor ultieme energie-efficiëntie. Deze woning is ontworpen voor de milieubewuste koper van vandaag, met een focus op comfort, duurzaamheid en moderne levensstijl. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze woning:
Kenmerken:
Energiezuinigheid: Deze woning is gebouwd met de nieuwste energiebesparende technologieën en beschikt over een warmtepomp, waardoor u het hele jaar door een aangename temperatuur kunt behouden, terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint.Ventilatie: Geniet altijd van schone lucht en een gezond binnenklimaat dankzij het ventilatiesysteem.Ingerichte Keuken: De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt een ideale omgeving om te koken en te entertainen.Vloerverwarming: gelijkvloers vloerverwarming en verdieping radiatoren.Indeling:De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers, badkamer met bad, douche en dubbele lavabo, apart toilet beneden en boven.

Ligging:
Gelegen in Outrijve, geniet u van een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.  

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op