Huis te koop

612000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11264388
Immoweb code : 11264388

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
1174 vierkante meters grond

Omschrijving

Energieneutrale nieuwbouwwoning pastorijstijl

Uitzonderlijk NB villa met een residentiële, doch unieke ligging nabij centrum Baal, Betekom, Tremelo en Keerbergen.

De woning wordt gerealiseerd met een bewoonbare opp. van 270m².
De woning zal standaard als streefdoel hebben om energieneutraal te zijn ofwel E-peil 10 OF lager (vrijstelling KI voor 5j).

Bijkomende voorziening van vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en deze woning zal voldoen aan alle huidige isolatienormen.

Op het gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en toegang naar bovenverdieping, inpandige garage + extra fietsstalling, ruime lichtrijke leefruimte met aanpalende eetplaats, volledig uitgeruste open keuken en achterliggend berging/wasplaats.

Op het verdiep: Nachthal met toegang naar de ruime badkamer, apart toilet, 4 zeer ruime slaapkamers en 2e badkamer met inloopdouche.

Naar afwerking toe wordt de woning voorzien van ruime budgetten voor keuken, badkamer en vloeren/betegeling. Verder wordt alles afgewerkt naar smaak en keuze van de kandidaat-koper. Kortom zal deze unieke villa zich toespitsen op een hoge afwerkingsgraad, ruime bewoonbare oppervlaktes, excellent lastenboek en prachtige buitenatmosfeer.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie, lastenboek, plannen of een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op