Huis te koop

* 325000€

5 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11365515
Immoweb code : 11365515
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare gesloten bebouwing centrum Baasrode

Ruime Instapklare Gesloten Bebouwing Centrum Baasrode
Ontdek deze prachtige, ruime gesloten bebouwing gelegen in het hart van Baasrode. Met een totale woonoppervlakte van maar liefst 200m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven.
De woning beschikt over een totale oppervlakte van 200m², verdeeld over twee verdiepingen, met op zijn minst 5 royale slaapkamers.
Een ruime garage biedt voldoende parkeergelegenheid en extra opbergruimte.Geniet van de zonnige tuin van maar liefst 285m², een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.
De woning is gelegen op een perceel van 400m², waardoor er voldoende ruimte is voor diverse buitenactiviteiten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ruime hal die toegang biedt tot de lichte en gezellige woonkamer. De keuken is centraal en biedt een ideale ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De woning beschikt over 5 comfortabele slaapkamers, ideaal voor een groot gezin. De zonneboiler, de kelder en de ruime zolder bereikbaar via vaste trap zijn hier zeker een meerwaarde. De woning is volledig instapklaar, met hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen. Gelegen in het centrum van Baasrode, scholen en openbaar vervoer op loopafstand.
Mis deze unieke kans niet om te wonen op een toplocatie in Baasrode. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bosteels Yves 0480/636435

Neem contact op