Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 10976800
Immoweb code : 10976800

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
1992 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning met uitgestrekte tuin en renovatie pote

Karaktervolle woning met uitgestrekte tuin en renovatie potentieel te Balen.

Ontdek de charme van deze knusse gezinswoning, genesteld in een rustige omgeving met een adembenemend landelijk uitzicht. Toch is ook het centrum van Balen gemakkelijk en op 1 kilometer bereikbaar, waardoor alle essentiële voorzieningen zoals winkels en horecazaken op een steenworp afstand aanwezig zijn.

Deze woning, die een beetje liefde en aandacht vraagt, biedt de perfecte kans om uw droomhuis te creëren.
Op de begane grond vindt u een flexibel in te richten bureau dat tevens als extra slaapkamer kan dienen. De leefruimte nodigt uit tot samenzijn rond het knisperend haardvuur, terwijl de veranda een oase van licht biedt. De functionele keuken, uitgerust met de nodige toestellen, kijkt uit op de veranda, zodat u altijd verbonden blijft met het buitenleven.

Boven herbergt het huis twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, klaar om omgetoverd te worden tot een persoonlijk ontspanningsoord. De droge kelder, inpandige garage en een aparte berging bieden genoeg opbergmogelijkheden.

De tuin is een ware uitblinker: uitgestrekt en groen, met zowel een grondwater- als regenwaterput, wat de tuinliefhebber zal bekoren. De landelijke vergezichten en de grootte van het perceel bieden een zeldzame combinatie van ruimte, vrijheid en natuur.
Dit is een thuis met een verhaal, wachtend op de volgende eigenaren om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Bent u klaar om uw stempel te dr

Neem contact op