Huis te koop

* 279000€

3 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11078689
Immoweb code : 11078689
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
316 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime casco woning met 3 slpks in een doodlopende straat te

Deze nieuwbouw casco woning is rustig gelegen in een doodlopende straat te Balen nabij het recreatie - en natuurpark Keiheuvel (tennis, manege, wandelen, fietsen, speeltuin, zwembad, kinderboerderij, bowling, ...).

Via de inkomhal, met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, komt u in de ruime open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken met aansluitende berging. Via de keuken bereikt u de ruime garage dewelke deels ook als extra berging / wasplaats dienst kan doen (de garagepoort wordt nog geplaatst).

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers, een badkamer (met ruimte voor douche, ligbad en dubbele wastafel), ruimte voor een apart nachttoilet en een berging die ingericht kan worden als dressing.

De tuin is zuid georiënteerd.

Er werd aluminium buitenschrijnwerk van Schüco geplaatst met driedubbele beglazing. De platte daken werden geïsoleerd en voorzien van een afwerkingslaag.

Deze woning wordt casco aangeboden. De verdere afwerking is voor de koper. Verdere afwerking door de verkoper is bespreekbaar.

Tussen de foto's vindt u een aantal visuals die van bepaalde ruimtes de mogelijkheden tonen.

Neem contact op