Huis te koop

269000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11093606
Immoweb code : 11093606

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
989 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante houtskelet-woning met 2 slaapkamers op een mooi pe

Charmante houtskelet-woning met 2 slaapkamers op een mooi perceel van 989m2 in Balen.

Ontdek de warmte van hout in deze sfeervolle houtskelet-woning. Gelegen in een doodlopende straat, staat dit charmante huis op een uitgestrekt perceel van maar liefst 989m². De locatie combineert het beste van twee werelden: rust & privacy, terwijl supermarkten, horeca, lokale winkels en andere nuttige voorzieningen slechts een steenworp verwijderd zijn.

De leefruimte straalt een onmiddellijke welkomstsfeer uit dankzij de aanwezige open haard en de natuurlijke lichtinval. De houten wanden en plafonds in de gehele woning creëren een doorlopend gevoel van rustieke elegantie en duurzaamheid. De functioneel ontworpen keuken is een uitnodigende ruimte die praktisch gebruiksgemak vooropstelt. De woning herbergt verder nog twee comfortabele slaapkamers en een praktische badkamer die uitgerust is met een douche en een toilet. Een extra gastentoilet versterkt de functionaliteit van het huis.

De inpandige garage en een ruime zolder bieden extra opslagmogelijkheden en flexibiliteit voor elke levensstijl. Het tuinhuis in de tuin biedt een veilige bergplaats of kan dienen als werkruimte voor de hobbyist. Achter het tuinhuis ligt nog een diep perceel grond met extra garage.

De grote tuin, momenteel kleiner gemaakt met een houten schutting, biedt de nieuwe eigenaren een prachtige kans om hun eigen groene oase te creëren. Of u nu droomt van een levendige tuin, een uitnodigende

Neem contact op