Huis te koop

435000€

7 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 11222316
Immoweb code : 11222316

Overzicht

7 slaapkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
2336 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 7 slpks, rustig en landelijk gelegen op 2.

Deze ruime woning is landelijk en rustig gelegen nabij het centrum van Balen, op fietsafstand van het station, school, lokale winkels, ..., en geniet een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Leopoldsburg en Ham.

U betreedt de woning via de inkomhal met vestiaireruimte die toegang geeft tot de woonkamer, opgedeeld in een gezellige zithoek en een eethoek. De aansluitende keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, koelkast, dampkap, dubbele wastafel en biedt nog extra ruimte voor een het plaatsen van een eettafel. De gezellige zithoek is voorzien van een pelletkachel.

De nachthal op het gelijkvloers geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en het apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche (recent vernieuwd) en wastafel. Naast de badkamer is er nog een wasberging aanwezig.

De bovenverdieping van deze woning is voorzien van vier gezellige slaapkamers, een apart toilet en een handige berging. Wat deze bovenverdieping echt bijzonder maakt, is de slimme inrichting van één slaapkamer als een woonkamer, uitgerust met kitchenette.

In de tuin is er een ruime garage, carport en tuinhuis aanwezig. Het perceel is in totaliteit 23,36 are en biedt dus veel privacy en zicht op (blijvend) groen.

Bijzonderheden:
- ruime woning met 7 slaapkamers
- omgeven door agrarisch gebied
- rustig gelegen nabij het centrum

Stendenbouwkundige informatie: in aanvraag





Neem contact op