Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11302176
Immoweb code : 11302176

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
364 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklaar huis met 3 slpks en tuin in Balen.

Instapklaar huis met 3 slpks en tuin in Balen.

Ligging: Aan de Holven in Balen vinden we dit instapklaar huis te koop. Winkels, horeca, het station, centrum van Balen zijn in de nabije omgeving terug te vinden.

Beschrijving:

Aan Holven in Balen, vinden we dit huis te koop. De inkomhal verschaft ons toegang tot de eerste verdieping en alle andere ruimtes op het gelijkvloers. Vooraan vinden we de ruime lichtrijke leef- en eetruimte met aansluiten de geïnstalleerde keuken die toegang biedt tot de grote tuin. Er is ook nog een gastentoilet aanwezig op het gelijkvloers. Via de traphal bereiken we de eerste verdieping twee slaapkamers en ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo. Op de 2de verdieping is nog een ruime slaapkamer ( 25 m² ).
Verder is er nog een kelder en 2 autostaanplaatsen aanwezig.

Bijzonderheden:

- grote tuin
- 2 autostaanplaatsen
- ramen met dubbele beglazing in PVC
- bewoonbare oppervlakte 150m² cfr. EPC
- EPC score C 254 kWh/m² jaar
- P-score: A, G-score: A
Bent u op zoek naar een woning in Balen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op