Huis te koop

195000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11350056
Immoweb code : 11350056

Overzicht

3 slaapkamers
834 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers op een perceel van 83

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers op een perceel van 834m2 te Balen-Hulsen. 

Ontdek het onbegrensde potentieel van deze te renoveren woning, gesitueerd op een perceel van 834 m² in het rustige Hulsen. Deze woning vertegenwoordigt een unieke kans voor de koper met visie, omgeven door groen en heel veel ruimte.

De authentieke structuur van de woning biedt een solide basis voor een totaalrenovatie, waarbij u elke ruimte naar eigen smaak en behoeften kunt vormgeven.

Voor zij die de uitdaging aangaan om dit pand energetisch te renoveren, biedt de Vlaamse overheid een stimulerende tegemoetkoming: een aanvullend verlaagd tarief van slechts 1% aan registratierechten. Dit bijzondere aanbod geldt voor de aankoop van uw enige eigen woning met de belofte tot een ingrijpende energetische renovatie. De kans om niet alleen een thuis te creëren, maar ook te investeren in duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Dit pand is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een project met ruimte voor persoonlijke invulling en de wens om het huis van de grond af aan op te bouwen!

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via deze link.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op