Huis te koop

434000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11078690
Immoweb code : 11078690

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
657 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4/5 slaapkamers en ruim bijgebouw i

Deze woning werd het afgelopen jaar quasi volledig gerenoveerd, met behoud van het karakter van dit prachtige pand.

Dankzij de ligging in de dorpskern van Olmen (Balen) woon je op wandelafstand van winkels, school, openbaar vervoer, het dorpsplein, ... . Er is een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes (Meerhout, Leopoldsburg, Mol en Ham), alsook naar de E313 (10 minuten).

Een prachtige inkomhal geeft toegang tot zowel de zithoek, de eethoek als de keuken. De zithoek is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vervolgens kom je terecht in de ruime eetkamer met aansluitende open leefkeuken, volledig geïnstalleerd en o.a. uitgerust met koelkast met diepvries, oven, inductievuur, afzuigkap en vaatwasser.

De keuken geeft toegang tot de berging/wasplaats en tot de praktische kelder die je de nodige koele berging biedt.

Achteraan de woning vind je een kwalitatief afgewerkte badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet.

Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers. Hier is de prachtige houten vloer bewaard gebleven. Op de tweede verdieping heeft u de mogelijkheid om nog een 5de slaapkamer/hobbykamer/... te creëren.

Naast de woning geeft een poort toegang tot een doorgang naar de tuin, ideaal voor bvb. fietsen en vuilnis. De afgesloten tuin heeft een ideale ZW oriëntatie.

Achteraan in de tuin bevindt er zich een ruim te renoveren bijgebouw van +/- 90 m² met een nokhoogte van +/- 6 meter, bereikbaar via een servitudeweg achter het gebouw.

Neem contact op