Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11294163
Immoweb code : 11294163

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
852 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow met drie slaapkamers te koop in Bassevelde

In een rustige verkaveling nabij het centrum van Bassevelde treffen we deze unieke woonst aan. Het huis werd einde de jaren 70 opgetrokken op een aangenaam perceel van 852 m². De goed onderhouden woning heeft alle ruimtes op het gelijkvloers en kent een zeer efficiënte indeling.
Het zadeldak werd recent volledig vernieuwd en voorzien van isolatie. Wat betreft de platte daken, werd er nog geen isolatie voorzien. Verder beschikt deze woonst over dubbele beglazing met rolluiken, centrale verwarming op aardgas en geen asbesthoudende materialen met uitzondering van het tuinhuis.
De centrale inkomhal biedt toegang tot de garage, keuken en leefruimte. De ruime en lichtrijke living beschikt over een zithoek met houtkachel en een eethoek aansluitend bij de keuken. Daarnaast ook een vaste trap naar de ruimte onder het schuin dak dat als zithoek/bureau/speelhoek zou kunnen aangewend worden.
Verder vinden we nog een aparte gang met toilet en badkamer dat leidt naar drie slaapkamers. Aansluitend bij één van de kamers treffen we nog een bureauruimte aan die ook uitgeeft op de living.
Vervolgens beschikt deze op te frissen woning nog over een inpandige garage (automatische poort) met washoek en een regenwaterput. De eigendom heeft als bijkomende troef ook nog een aangename tuin en parkeergelegenheid op de oprit en in het straat.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek.

Troeven
*Vrijstaande woning
*Efficiënte indeling
*Inpandige garage
*Aangenaam perceel

Neem contact op