Huis te koop

678000€

6 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 11345809
Immoweb code : 11345809

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
11644 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke hoeve 'Dry Boeren'

U wenst uw droomproject te realiseren? U zoekt een combinatie van landelijke wonen en hippisch vastgoed? Lees dan verder!

Deze authentieke vrijstaande hoeve, ‘Dry Boeren’ , is rustig gelegen middenin het pittoreske en landelijke Bazel. De eigendom bevindt zich op een perceel van maar liefst 11.644m². Op het hoofdperceel treft u de hoeve alsook de twee bijgebouwen aan. Er zijn uiteraard tal van mogelijkheden ter invulling, gaande van bergplaats, polyvalente ruimte alsook stallingen voor dieren. Momenteel omvat deze invulling van deze bijgebouwen: een zeer ruime stalling/bergruimte en voetbalkantine. De bijkomende landerijen deden dan ook vroeger dienst als voetbalveld. De laatste gekende invulling was een hondenweide.
De hoeve bestaat uit drie bouwlagen wat zorgt voor een totale bewoonbare oppervlakte van 259m². Dit bestaand gebouw heeft heel wat toekomstige opties en mogelijkheden.
De bijkomende gronden kan men perfect invullen als paardenweide. Een ideale opportuniteit voor wie opzoek is naar hippisch vastgoed.

Bent u opzoek naar een pand met landelijk karakter, de nodige gronden èn gelegen in het begeerde Bazel om uw droomproject te verwezenlijken? Neem dan snel contact op voor meer informatie of bezoek in te plannen.
voor meer info www.quares.be

Neem contact op