Huis te koop

6 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 10753997
Immoweb code : 10753997

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
224 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

In het hart van het charmante stadje Beauraing ligt dit herenhuis met een burgerlijke uitstraling dat onlangs zorgvuldig is gerenoveerd. Het ligt op een perceel van 2,24 hectare, waardoor het een unieke kans is. Dit gebouw dateert uit 1919-1930 en heeft een atypisch karakter. Je zult verleid worden door de indrukwekkende plafondhoogte, die ongelooflijke volumes oplevert, maar ook door de prachtige oude deuren en de kwaliteitsrenovatie. De strategische ligging van dit pand is een echte troef.
Het pand is als volgt ingedeeld: In de kelder (-1) bevindt zich een kleine kelder. De begane grond bestaat uit een hal, een apart toilet, een zit/eetkamer, een keuken, een bijkeuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping (+1) leidt een ruime verdeelhal naar 3 zeer grote slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping (+2), in dezelfde configuratie als de eerste verdieping, ontdek je drie ruime slaapkamers en een badkamer.
De woning profiteert van een volledig omheinde buitenruimte, waaronder een tuin met een tuinhuisje en een terras. Een echte bonus voor deze woning is de mogelijkheid van twee aparte ingangen.
Dit ruime, lichte huis is een buitenkans in het centrum van Beauraing, dicht bij alle voorzieningen. Het wordt te koop aangeboden vanaf €295.000. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op