Huis te koop

565000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11160197
Immoweb code : 11160197

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
2000 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Villa met 5 slaapkamer en tuin

LIGGING
Deze prachtige woning is gelegen in Beauvechain, te midden van een rustige en schilderachtige omgeving waar rust en sereniteit samenkomen. Hier kunt u genieten van een vredige ambiance, omringd door weelderig groen, terwijl u toch op zeer korte afstand van winkels, scholen en bushaltes (De Lijn/TEC) verblijft.
Bovendien biedt de ligging van de woning een uitzonderlijke bereikbaarheid, met een centrale positie ten opzichte van Leuven, Waver en Geldenaken, en een snelle toegang tot zowel de E40 als de E411.
INDELING
Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een doordachte indeling. De begane grond omvat een gezellige woonkamer met openhaard, een eetkamer, een goed uitgeruste keuken en handige ruimtes zoals een berging, een apart toilet, een bureau met openhaard en een dubbele garage. Op de bovenverdieping bevinden zich vier comfortabele slaapkamers, een lichte nachthal en een goed onderhouden badkamer, samen met een royale hobbyruimte voor extra flexibiliteit.
STAAT
De woning verkeert in een correcte staat en is direct bewoonbaar. Met zijn tijdloze landelijke stijl en goed onderhouden interieur straalt het warmte en gastvrijheid uit. Zowel binnen als buiten weerspiegelt deze woning een liefdevol onderhouden karakter, met een prachtig aangelegde tuin die een rustig toevluchtsoord biedt te midden van de natuurlijke omgeving.

Neem contact op