Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 10751508
Immoweb code : 10751508

Overzicht

3 slaapkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
620 vierkante meters grond

Omschrijving

?? Prachtige Landelijk Gelegen Woning met Adembenemende Ui



Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en omarm de sereniteit van deze betoverende oase van rust! Deze halfopen woning, genesteld op meer dan 600 vierkante meter grond, biedt niet alleen een unieke leefomgeving, maar ook de mogelijkheid om jouw droomhuis van begin tot eind vorm te geven. Met een garage en een schilderachtig landschap dat zich rondom uitstrekt, wacht hier een ongeëvenaarde kans op jou.

?? Hoogtepunten van deze woning:
??? Adembenemende Uitzichten: Geniet van schilderachtige vergezichten die je ziel zullen kalmeren en inspireren. Elke dag wordt een nieuwe ansichtkaart!

??? Doodlopende Straat: Verborgen van de buitenwereld, biedt deze woning privacy en rust. Ontsnap aan de drukte en omarm het kalme tempo van het plattelandsleven.

?? Startklaar voor Jouw Visie: Alle voorbereidingen voor heropbouw zijn al getroffen, waardoor je de kans hebt om jouw stempel op dit huis te drukken. Van de indeling tot de afwerking, creëer het huis van je dromen.

?? Ruime Oprit: Parkeer gemakkelijk je voertuigen en verwelkom gasten met een ruime oprit die leidt naar jouw nieuwe thuis.

?? Beperkte Buren: Slechts twee naburige woningen voegen een vleugje gemeenschap toe zonder inbreuk te maken op je privacy.

?? Natuurlijke Schoonheid: Omringd door weelderige groene landschappen, zul je je verbinden met de natuur en de rustige schoonheid van de omgeving.

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de ti

Neem contact op