Huis te koop

545000€

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 11184492
Immoweb code : 11184492

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
388 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare moderne woning met gunstig EPC

Je betreedt de instapklare architectenwoning via de inkomsthal met ingemaakte vestiairekast en toegang tot de inhuizige garage. De lichtrijke woonkamer heeft een extra ruim gevoel door het plafond tot 4m hoog. Je gaat verder naar de compleet ingerichte keuken (2018), van waaruit je toegang hebt tot het terras en de tuin.

De keuken is verbonden met de wasplaats (met buitendeur). Er is een gastentoilet en douche aanwezig. Na de ruime koele berging kom je in de garage die ruimte biedt voor een auto en fietsen (met buitendeur).

De masterbedroom heeft een volledig ingerichte dressing. Er zijn nog 2 bijkomende slaapkamers (16 en 11 m2). De ruime badkamer is uitgerust met zowel bad als douche. Zowel de voorste kamer als de masterbedroom hebben rolluiken. De zolder biedt extra bergruimte.

De tuin heeft een zongericht terras en beschikt over een houten carport met tuinberging. De ruime oprit heeft parkeergelegenheid voor meerdere wagens voor en naast het huis.

De woning heeft een EPC B door o.a. ramen van hoogrendementsglas en zonnepanelen (2020). Attesten van elektriciteit en asbest zijn conform. Er zijn verschillende op maat gemaakte kasten aanwezig.


De woning ligt in een rustige wijk op 5 minuten wandelen van het dorpscentrum. De oprit van E34 , A16 en E19 liggen op 10 minuten rijden. Mobiscore 8,8.

Neem contact op