Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11305745
Immoweb code : 11305745

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

erg gunstig gelegen, perfect onderhouden energiezuinige g...

Deze woning, gebouwd in 2002, is erg goed gelegen nabij de dorpskern van Beerse, vlakbij voorzieningen als winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer, ...

De woning zelf werd doorheen de jaren tot in de perfectie onderhouden en heeft recent nog diverse verbeteringen ondergaan. Zo zijn de onlangs geïnstalleerde zonnepanelen en zware thuisbatterij, waardoor de elektriciteitsrekening quasi '0' is, absolute pluspunten!

Op het gelijkvloers heeft de woning een inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. Aan de achterzijde paalt de ruime, lichtrijke, leefruimte. Naar de straatzijde toe komt men in de, tevens ruime, aparte keuken welke compleet uitgerust is.

Vlak aan de keuken paalt een voorraadberging waarin tevens de technische installaties ondergebracht zijn.

Op de eerste verdieping heeft men 2 ruime slaapkamers, een nachthal en de badkamer (douche, ligbad, lavabomeubel, toilet).

Via de vaste trap kan men verder naar de dakverdieping waar men nog een derde slaapkamer (met ingemaakte kasten) en een wasruimte / voorraadberging heeft. Als extra stockageruimte is er nog een kleine zolder.

Buiten heeft men een oprit naar het bijgebouw achteraan, en een ruim zuidgericht terras aan de achtergevel (palend aan de leefruimte). Het terras is voorzien van een houten constructie waarbij met zeildoeken zonnewering uitgevouwen kan worden.

Het bijgebouw achteraan heeft een garage en ernaast een aparte ontspanningsruimte. Deze is ingericht met een fitnes...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op