Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11367413
Immoweb code : 11367413

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
560 vierkante meters grond

Omschrijving

DWORP : te moderniseren bungalow (3 slpks) met garage op 5a

Immo Quartier stelt u exclusief deze te moderniseren 4-gevelvilla (type bungalow) voor in het centrum van DWORP (BEERSEL), gelegen in een zeer gegeerde en rustige quartier.

Deze charmante bungalow, gebouwd in 1981 is ingedeeld als volgt : inkomhal met vestiaire, L-vormige leefruimte, volledig ingerichte keuken met toegang tot het west-gerichte terras aan de zijkant, zeer goed onderhouden tuin, praktische bergruimte, nachthal, wc, badkamer en 3 slaapkamers. Het kelderniveau biedt een ruime garage voor 2 wagens en heel wat opbergruimte. Bovendien is er een inrichtbare zolder met nog meer bergruimte. Oprit voor 1 wagen + voldoende parkeermogelijkheden in de straat.

Bijzonderheden : de woning is voorzien van centrale verwarming op gas (verwarmingsketel bouwjaar 2019) en een stofzuigsysteem, houten buitenschrijnwerk (meranti) met dubbele beglazing en rolluiken. EPC : 401 kWh/m² jaar, klasse 1 (= renovatieplicht, maar op slechts 1 kWh van klasse D). Prefabwoning. VCRO : Vg, gelegen in WOONPARK, Gmo, VKr, Gvv. NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. MOBI-score : 7,4/10, bushalte op wandelafstand. Het pand is beschikbaar bij akte. Gunstig gelegen in een groene omgeving, vlakbij winkels (bakkerij, dagbladhandel, kapper,...) en het prachtige Hallerbos.

Are you ready to be Q-matched? Plan dan nu uw bezoek in via ===> 02/201.80.80 --- [email protected] --- www.immoquartier.be.

Neem contact op