Huis te koop

Richtprijs 549000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11379994
Immoweb code : 11379994

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
2350 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

eengezinswoning

Century 21 Water Lane biedt exclusief deze uitzonderlijk charmante woning in Beersel aan.
Prachtige 3-gevel woning van +/-180 m² volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en biedt een idyllische woonomgeving. Onberispelijke staat van onderhoud. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en omvat twee grote slaapkamers, twee bureau's (die kunnen worden omgebouwd tot kinderslaapkamers), een grote badkamer (met bad en inloopdouche), een volledig uitgeruste keuken, een bijkeuken, een kelder en een grote woonkamer met open haard/cassette die toegang geeft tot het terras en de tuin. Aan de achterkant van het huis ligt een prachtig aangelegde tuin van meer dan 20 are met fruitbomen, volledig omheind met een mooie houten schuur, automatische poort en toegang voor de auto (meerdere parkeerplaatsen beschikbaar).
Het huis ligt in het centrum van Beersel, op 2 km van Ukkel, op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, op 500 m van het station (directe lijn naar Brussel in 15 minuten) en de uitvalswegen (met directe toegang tot de ring). Deze uitzonderlijke locatie stelt je in staat om optimaal te profiteren van alle voorzieningen van de stad en tegelijkertijd te genieten van een rustige, residentiële omgeving.
Elektriciteit conform. PEB C (284Wh/m².an). Geen asbest. Mogelijkheid om te genieten van het verlaagde registratierecht van 3% (indien enkel huis gebruikt als hoofdwoning).
Bezoeken en informatie door het CENTURY 21 Water Lane agentschap -

Neem contact op