Huis te koop

390000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11306848
Immoweb code : 11306848

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne energiezuinige woning met 3 slaapkamers op een rust…

Op de rand van centrum Beerst bevindt zich deze prachtige instapklare halfopen bebouwing. Op wandelafstand bevinden zich diverse lokale handelaars en op 5 min rijden bevinden zich diverse grootwarenhuizen, horeca-aangelegenheden en scholen in het bruisende centrum van Diksmuide.

Via de inkomhal met apart toilet en vestiaire komt men in de lichtrijke leefruimte met uitzicht op de tuin. Verder is de moderne keuken voorzien van ingemaakte kasten en alle technische voorzieningen. De benedenverdieping wordt vervolledigd door een inpandige garage met een extra bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met ingemaakte kasten, een badkamer met douchecabine, bad en dubbele wastafel. Verder heb je nog een apart toilet en toegang tot de praktische zolderruimte.

Bouwtechnisch is deze sublieme woning voorzien van hoogrendementsbeglazing met PVC raamwerk, centrale verwarming op aardgas, HR-ketel, alarmsysteem en 20 zonnepanelen.

Op zoek naar een instapklare en hoogwaardig afgewerkte woning op centrale ligging in Diksmuide? Aarzel niet en leg vrijblijvend uw bezoek vast!

Troeven
*Centrale doch rustige ligging
*4 Slaapkamers
*Hoogwaardig afgewerkt
*Ruime tuin
*20 Zonnepanelen


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen
Gebo…

Neem contact op