Huis te koop

* 492752€

4 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 10490054
Immoweb code : 10490054
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
507 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne woning met 4 slaapkamers en ruime garage

Bij 2B2C weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd. Elke woning benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande over de indeling tot en met de materiaal- en kleurkeuzes. Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en klaar is voor de toekomst. Elke woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet. Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom. Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via [email protected] of 0471/23 24 25. De woning op lot 31 is gelegen in de nieuwe verkaveling Hoog Beerzel. Deze woonbuurt grenst aan park- en natuurgebied. De woning heeft een bruto woonopp van 195m² en is gelegen op een perceel van 507m². De indeling is als volgt; inkomhal met trap, toilet en vestiaire. Een zeer ruime woonkamer met veel hoge ramen, open keuken met kookeiland en zicht naar de tuin, eetkamer, berging en ruime garage. Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, extra berging, techn berging, apart toilet en een ruime badkamer met inloopdouche en bad voorzien.
Door de diepe tuin met een breedte van 13 meter heb je tal van mogelijkheden om een groot terras, tuinhuis en zelfs een zwembad te voorzien.
Vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem D zijn standaard waardoor de BEN woning een zeer laag energieverbruik heeft.

Dit pand maakt deel uit van het project Unieke moderne woningen

Neem contact op