Huis te koop

* 489117€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 10490068
Immoweb code : 10490068
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
508 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met diepe tuin

De halfopen bebouwing staat op een perceel van 5a08ca en heeft een bruto woonopp van 187m². De indeling is als volgt; zeer ruime inkomhal met vestiaire, toilet en trap. Via een glazen deur kom je binnen in de rijkelijk natuurlijk verlichte woonkamer. De woonkamer is één grote doorlopende ruimte met open keuken en kookeiland. Door de grote en plafondhoge ramen wordt de ruimte op een natuurlijke manier aangenaam verlicht en kan je overal genieten van het vele licht. Berging naast keuken en garage met deur naar de tuin. De garage kan optimaal gebruikt worden voor de auto en fietsen. Op de verdieping zijn 3 zeer ruime slaapkamers, extra berging en een ruime badkamer. De ventilatie staat op verdieping in een aparte bergruimte. De woning wordt verwarmd met een warmtepomp lucht/water en heeft een Epeil 10. In de tuin heb je een terras op het westen waar je vanaf de namiddag tot de avond kan genieten van de zon. Zwembad en tuinhuis van max 12m² zijn mogelijk.
De woning is volledig aanpasbaar volgens de wensen van de koper.
Bij 2B2C Projects hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs!
Wenst u meer info over deze nieuwbouwwoning? Neem contact met ons op 0471/23 24 25 of mail naar [email protected]. We maken dan graag een afspraak in onze kijkwoning waar je met je eigen ogen kan zien op welke luxe manier we onze woningen afwerken.

Dit pand maakt deel uit van het project Unieke moderne woningen

Neem contact op