Huis te koop

* 493307€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 10490075
Immoweb code : 10490075
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
326 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in een unieke architectuur

De woning op lot 57 is een halfopen bebouwing op een perceel van 3a 26ca. De woning heeft een bruto oppervlakte van 177,15m² met inpandige garage en 3 slaapkamers. De indeling is als volgt; ruime inkomhal met vestiaire en toilet. De grote open leefruimte met zithoek, eetkamer en keuken met kookeiland baden door de grote raampartijen in het licht. Via een schuifraam en deur kan je zowel vanuit de leefruimte en de keuken naar het terras en de tuin. Aanpalend aan de keuken ligt een praktische bergruimte. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, apart toilet en een ruime badkamer met dubbele lavabo met spiegel en verlichting, douche en ligbad voorzien. Verwarmen gebeurd met een lucht/water warmtepomp. E-peil 10 waardoor je 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald, wat concreet al snel een besparing van circa 6.000€ wil zeggen. In de tuin kan je zowel van de ochtendzon als de namiddagzon genieten. Deze woning is gekenmerkt door een strakke moderne gevelsteenarchitectuur met claustra, grote raampartijen en horizontale banden in beton.
Bij 2B2C Projects hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.
Wenst u meer info over deze gerealiseerde nieuwbouwwoning en wenst u de afwerking te zien? Neem contact op met ons kantoor op 0471/23 24 25 of mail naar [email protected]. Breng zeker een bezoek zodat je kan zien hoe uniek en bijzonder deze woning is.

Dit pand maakt deel uit van het project Unieke moderne woningen

Neem contact op