Huis te koop

580000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11274041
Immoweb code : 11274041

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
451 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime energiezuinige woning met 4 slpkmrs te Begijnendijk

Zeer ruime, energiezuinige nieuwbouwwoning op centrale locatie in Begijnendijk op een perceel van 4a51ca.

Op de gelijkvloerse verdieping komen we binnen via de inkomhal met toegang tot een gastentoilet, berging/technische ruimte en bureauruimte. Deze bureauruimte is bereikbaar via een aparte ingang en dus handig voor vrije beroepen. Verder komen we in de ruime woonkamer en moderne keuken, die voorzien is van alle comfort. De hele ruimte heeft veel lichtinval en zicht op de zonnige tuin met veel privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 zeer ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom voorzien is voor het plaatsen van een dressing. Daarnaast is er een badkamer (met bad, douche en dubbele lavabo) en een apart toilet. Op de zolderverdieping is er nog een vierde ruime slaapkamer en 2 kamers die veel bergruimte bieden. Buiten geniet je van een gezellige tuin met mogelijkheid tot plaatsing van terras, carport en een tuinhuis achteraan.

Deze nieuwbouwwoning is uitgerust met de nieuwste technieken en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er werd gewerkt met ventilatiesysteem D, geothermische warmtepomp, vloerverwarming op de drie verdiepingen, regenwatertank (10 000l), elektriciteit 3-fasig en een uitgebreid domoticasysteem. De 21 zonnepanelen hebben een totaal vermogen van 8,6 kWp.

De woning is centraal gelegen, op wandelafstand van het centrum en het station van Begijnendijk, dichtbij de Liersesteenweg, winkels en scholen.

Verkoop onder registratierechten (3%).

Neem contact op