Huis te koop

347000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11289470
Immoweb code : 11289470

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
830 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning op perceel van 830 m²

Op een uitstekende locatie te Begijnendijk bevindt zich deze charmante, vrijstaande woning met vrijstaande garage en ruime tuin op 830 m².

De woning is gelegen op een centrale locatie nabij centrum Begijnendijk wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Alsook vlotte verbinding naar Aarschot en Mechelen.

Het gelijkvloers omvat: inkomhal met connectie naar bovenverdieping alsook naar de gezellige, zeer lichtrijke leefruimte met eetplaats en apart zithoek. De leefruimte geeft een toegang tot de bergkelder. Achterliggend is er de aanwezigheid van een praktische leefkeuken met ontbijtgelegenheid en voorzien van alle comfort. De keuken geeft toegang tot het overdekte terras. Tot slot treffen we nog een aparte bureauruimte en vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en voorziening wasmachine.

Op het eerste verdiep: twee ruime slaapkamers voorzien van rolluiken.

De zijdelings gelegen oprit, biedt connectie naar de zonnige, volledig omheinde tuin voorzien van aangelegd loungeterras en ruime vrijstaande garage.

De woning werd enkele jaren geleden grotendeels gerenoveerd; het dak volledig werd vernieuwd en geïsoleerd, nieuwe ramen geplaatst, nieuwe elektriciteit en zoveel meer.

Bijzonderheden: residentiële buurt, instapklaar, duurzame materialen, mooie lichtinval,…

Charmante eengezinswoning vlakbij centrum Begijnendijk dat zeer zeker uw bezoek waard is.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijven...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op