Huis te koop

1345000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11135729
Immoweb code : 11135729

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
6500 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterende woning met uniek vergezicht!

Deze eigentijdse en energiezuinige betonnen woning van buitengewone kwaliteit bevindt zich te midden van een waardevol agrarisch gebied op een royaal perceel van ongeveer 70 are.
De nadruk ligt op ruimte en comfort, wat deze woning tot een uniek juweel maakt.

De lichtrijke leefruimte, voorzien van een gashaard, gaat hand in hand met een volledig ingerichte keuken. De woning telt drie slaapkamers, twee badkamers en een leefkelder met daglicht via een vide vanuit de woonkamer. Hier vindt u tevens een fitnessruimte en een bioscoop, evenals een wijnkelder.

Moderne technologische snufjes en hoogwaardige afwerkingen verrijken het dagelijks leven. De woning beschikt over een geothermische warmtepomp, een warmtecollector, 28 zonnepanelen en 4 batterijen, een domotica systeem voor het beheer van verlichting, verwarming, ventilatie en gordijnen via een intuïtieve applicatie en zelfs een lift.

Een prachtig aangelegde tuin met een buitenkeuken en een rustgevende vijver maken het plaatje compleet.

Met een uitstekende EPC-klasse A+ en conformiteit van de elektriciteit biedt deze woning niet alleen luxe en comfort, maar ook gemoedsrust voor de toekomst.

Dit is slechts een glimp van de overvloed aan faciliteiten die deze woning te bieden heeft. Indien u op zoek bent naar een eigendom dat innovatie, luxe en natuurlijke schoonheid combineert, dan is dit huis in Bekkevoort wellicht uw droomhuis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een exclusieve bezichtiging om de voll

Neem contact op