Huis te koop

950000€

2 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 10603496
Immoweb code : 10603496

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
16246 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met 4 paardenstallen op ca. 1,2ha t

Deze eigendom is gelegen te Belsele, in het hartje van het Waasland, en meteen midden in één van de zwaartepunten van de Vlaamse paardensport. Het is zeer makkelijk bereikbaar via de E17 (Antwerpen-Kortrijk) of E34 (Antwerpen-Knokke). De woning bevindt zich centraal ingeplant op een perceel van ca. 1,2ha en is bereikbaar via een lange oprijlaan met een automatische toegangspoort, er is ook een tweede toegang op het domein aanwezig.

Deze hippische eigendom biedt u het volledige plaatje als kleinschalige paardenliefhebber. Op het perceel bevindt zich een landelijke woning, een paardenstal, een buitenpiste, longeercirkel en de mogelijkheid bestaat om ca. 44are aanpalende weidepaddocks in hout omheind bij te kopen tegen meerprijs.

De woning is recent en met smaak gerenoveerd en bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal, die ons toegang geeft tot een gastentoilet en een aparte bureau/ slaapkamer. Verder doorlopend komen we terecht in de ruime leefruimte met aparte zithoek met open haard op massieve eiken parket en met 2 uitspringende erkers die u een mooi zicht naar buiten geven en ook veel licht binnen brengen. De open keuken uitgerust met AGA-fornuis sluit naadloos aan op de leefruimte. Via de keuken bereiken we ook de achterinkom met douche, apart toilet en wasplaats. Via de trap in de living bereiken we de eerste verdieping. Deze omvat de masterbedroom met een ruim terras, die ons een prachtig zicht geeft over de tuin en de landelijke o

Neem contact op