Huis te koop

400000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11322589
Immoweb code : 11322589

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante eengezinswoning met 4 slaapkamers!

Droomt u van een woning die volledig aanpasbaar is en waar comfort, levenskwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan? Deze eengezinswoning met 2 gevels, gelegen tussen stad en platteland, biedt precies dat.
Gelegen in de nabijheid van het bruisende centrum van Sint-Agatha-Berchem, een charmante, groene en rustige gemeente in Brussel, biedt deze woning het beste van twee werelden. Scholen, restaurants en winkels liggen op slechts een steenworp afstand, waardoor u optimaal kunt genieten van de idyllische omgeving.
Met 4 slaapkamers, een badkamer, een douche, 3 toiletten, een volledig ingerichte keuken, ingebouwde kasten en tal van charme, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Geniet van het buitenleven op het terras en in de tuin, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Mis deze kans niet om uw droomwoning te vinden in een van de meest gewilde wijken van Brussel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging."

Neem contact op