Huis te koop

275000€

3 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11372825
Immoweb code : 11372825

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
110 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning (102 m2) met 3 slaapkamers en tuin

Ligging:
Deze charmante woning bevindt zich aan de Arbeidersstraat in Berchem. Ontdek het plezier van een centrale ligging met snelle toegang tot alle nodige voorzieningen. Op slechts 10 minuten wandelen ligt het prachtige Brilschanspark, terwijl diverse winkels, sportvoorzieningen en een bushalte binnen handbereik zijn. Met Berchem station en belangrijke invalswegen op slechts enkele minuten afstand, geniet je van een moeiteloze verbinding in alle richtingen.

Omschrijving:
Door de voordeur betreden we de inkomhal die toegang geeft naar de kelder en de leefruimte. In de gezellige leefruimte vinden we een open haard terug en plaats voor een ruime eettafel. Stappen we dieper het huis in komen we eerst langst de gerenoveerde keuken die doorgang verleent naar de veranda. Via de keuken kunnen we ook de eerste slaapkamer en badkamer betreden. Stappen we de trap op naar de eerste verdieping vinden we drie kamers terug. Twee aangename slaapkamers en een mogelijke derde slaapkamer die voordien heeft gefunctioneerd als extra leefruimte met klein aanrechten douchekamer met tweede toilet.

Bijzonderheden:
- Goede locatie + Kelder
- 3 tot 4 slaapkamers
- Te renoveren huis met veel mogelijkheden

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op