Huis te koop

699000€

4 slaapkamers 298 vierkante meters

Immoweb code : 11392694
Immoweb code : 11392694

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
298 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024

Omschrijving

Ruim hoekpand met dakterras op supertoffe locatie

Prachtig opgefrist, karaktervol, lichtrijk, praktisch en groot dakterras. Da’s de korte ID van dit ruime hoekpand.
Als er nu één woord bij dit huis past, dan is het ‘praktisch’. De vorige eigenaars hebben alles uit de beschikbare ruimte gehaald en daar kun jij nu van genieten. Zo is er je ‘gewone’ garage én een omgebouwde garage, die nu een groot atelier is. Op hetzelfde gelijkvloers vind je nog een grote ruimte die als gezellig bureau met veel kastruimte werd ingericht. De perfecte combo als je een creatief of vrij beroep hebt dus.
Maar de benedenverdieping heeft nog meer ruimte in petto. De inkomhal met authentieke natuurstenenvloer is werkelijk huge! Er is plek voor fietsen, planten, jassen, kasten of zelfs, doe eens gek, een hangmat.
Op de eerste verdieping is er gigantisch veel lichtinval. De grote leef- en eetruimte in subtiele T-vorm straalt met z’n moderne look en houten vloer gezelligheid en warmte uit. Aan het gigantische keukeneiland kun je zowel koken als keuvelen. Om het hoekje loert er nog een berging en een apart toilet.
Op de tweede verdieping leidt de houten vloer je verder naar maar liefst twee moderne badkamers. De ene, met ligbad en dubbel badkamermeubel, is gekoppeld aan de eerste kinderkamer. Daarnaast zijn er nog twee extra slaapkamers. Of wie weet nog een extra bureau of speelkamer. De andere badkamer – met heerlijke regendouche – hoort bij de masterbedroom.
En dan last but not least: het geweldige dakterras met groendak!



[email protected]!

Neem contact op