Huis te koop

835000€

6 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 11402658
Immoweb code : 11402658

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Statig burgerhuis met stadstuin

In het gezellige Oud-Berchem, met zijn mooie woningen en handige ligging. Alle invalswegen zijn vlakbij, net als winkels, scholen, De Singel, zwembad Wezenberg… Met de fiets ben je zo in de stad, parken liggen op wandelafstand. De ideale uitvalsbasis voor elk gezin.

De brede gevel van deze statige woning, een ontwerp van Richard Vaes uit 1901, geeft meteen prijs wat voor fraais je binnen mag verwachten. Authentieke elementen, hoge plafonds, moulures, originele vloeren en deuren. Sfeer troef!

De inkomhal op prachtige mozaïek leidt naar een ruime, sfeervolle living. Achteraan ligt de leefkeuken met eetplaats die uitgeeft op het groene stadstuintje. Hier ook een handige bijkeuken met berging, gastentoilet en toegang tot de ruime kelder.

Op de tssverd ligt de 1ste slaapkamer met bdk. De master bedroom met dressing en bdk 2 vind je op de 1ste verdieping. Fijne extra is het gezellige terrasje. Aan de straatkant is het ‘wintersalon’. Vandaag een muziekkamer, maar ook perfect als kantoor.

Op de 2de tss verd ligt ook een slaapkamer, die met een leuk trapje verbonden is met de hoogste verdieping. Onder het dak zijn nog eens 2 slaapkamers met badkamer, plus een extra kamer die kan dienen als kantoor, dressing of speelruimte. Zalige kers op de taart is het dakterras.

De woning werd in 2011 gerenoveerd en goed onderhouden, zonnepanelen, EPC B en conforme elektriciteit.

Mogelijkheid tot aankopen van dubbele garagebox met atelier over de deur @ 140.000€. Megaluxe in deze buurt!

Neem contact op