Huis te koop

625000€

5 slaapkamers 353 vierkante meters

Immoweb code : 11402743
Immoweb code : 11402743

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
353 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Art Déco woning in de gegeerde Pulhofwijk.

Charmante Art Déco woning met veel karakter en potentieel gelegen in de gegeerde Pulhofwijk in nabijheid van scholen, winkels, ziekenhuizen, openbaar vervoer, belangrijke in- en uitvalswegen. Tal van karaktervolle elementen: plancher vloeren, houten deuren, hoge plafonds, originele vloertegels.

Inkomhal en trapzal met art-deco elementen. Sfeervolle lichtrijke leefruimte met een mooie raampartij met uitzicht op de mooi aangelegde zonige tuin in volledige privacy.
Ruime keuken met kastenwand. Intern kleine hal met bergingen en gastentoilet. De eerste verdieping heeft 3 grote slaapkamers op plancher met een mooie plafondhoogte van 3m.
Gedeelde volwaardige badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche. Apart toilet. Tweede verdieping eveneens 3 slaapkamers, een deels ingerichte badkamer met lavabo, mogelijkheid voor het plaatsen van een douche. Polyvalente ruimte, geschikt voor 2de badkamer.

De woning is voorzien van een oprit, inpandige garage en is volledig onderkelderd

BIJZONDERHEDEN: 
- Vroeger steeds in gebruik als 3 appartementen
- Uitstekend EPC-certificaat: 197kWh/m², zonnepanelen met certificaten, elektriciteit is conform (dd. 2024), asbestveilig
- verwarming op gas (2 ketels aanwezig), dubbele beglazing, draai-en kipramen, nieuwe roofing (2024) 

Neem contact op