Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11277308
Immoweb code : 11277308

Overzicht

3 slaapkamers
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
636 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante laagbouw-woning met 3 slaapkamers in Herselt.

Charmante laagbouw-woning met 3 slaapkamers in Herselt.

Stap binnen in deze charmante bungalow, gelegen in een rustige & doodlopende straat in Herselt, met het voordeel van een uitgestrekt bos pal tegenover het huis. Een thuis waar praktisch comfort en duurzaamheid elkaar vinden, perfect voor diegenen die rust en natuur op waarde schatten.

Deze goed onderhouden laagbouwwoning, met een bewoonbare oppervlakte van 179 m² op een perceel van 648 m², biedt een perfecte balans tussen woonplezier en functionaliteit.

Betreed de lichte en ruime leefruimte, waar de warmte van de open haard en de moderne airconditioning voor een aangenaam klimaat zorgen, het hele jaar door. De grote ramen zorgen voor een serene verbinding met de rustige buitenomgeving en vullen de kamer met natuurlijk licht, wat bijdraagt aan het gevoel van thuis. De functionele keuken, voorzien van ingebouwde apparatuur, biedt voldoende werk- en opslagruimte voor culinaire avonturen. De aangrenzende veranda, met zicht op de verzorgde tuin, nodigt uit tot ontspanning of gezellig tafelen in elk seizoen. Drie comfortabele slaapkamers garanderen persoonlijke ruimte voor iedereen, terwijl de moderne badkamer met een veelzijdige douchecabine een frisse start van de dag belooft.

De toevoeging van 24 zonnepanelen en een zonneboiler accentueert de duurzaamheid van dit huis. 

*Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens b

Neem contact op