Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11278665
Immoweb code : 11278665

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
354 vierkante meters grond

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - KNAPPE EENGEZINSWONING OP EEN TOP-LOCA...

KNAPPE EENGEZINSWONING OP EEN TOP-LOCATIE VLAKBIJ HET CENTRUM VAN BERINGEN – DE WONING OMVAT EEN HEERLIJKE OPEN LEEFRUIMTE, EEN GOED UITGERUSTE KEUKEN, RUIME BERGING, 3 ROYALE SLAAPKAMERS EN GOED INGERICHTE BADKAMER – Een goed ingedeelde woning op een aangenaam perceel op enkele stappen van het centrum van Beringen! De woning is afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen. Dé perfecte zet voor zij die kiezen voor een energiezuinige woning op een centrale en gezinsvriendelijke locatie!

LIGGING:
Gelegen vlak aan het centrum van het gezellige Beringen én ook “Be-Mine”. Op enkele passen heeft men toegang tot onderwijs, openbaar vervoer, geschiedenis, cultuur, winkelen, horeca én verschillende sportfaciliteiten. Wil je gewoon genieten van de buitenlucht? Dan ben je dus op wandelafstand van dit unieke complex. Eigenaars genieten van de combinatie van het stedelijk wonen met ruimte en privacy!

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
- Ontvangsthal met trappenhal en gastentoilet (10m²) – open woonkamer (25m², bestaande uit salon- en eetgedeelte) – open leefkeuken aansluitend aan woonkamer (15m², voorzien van alle comfort zoals hete lucht-oven, vaatwasser, koeling, kookvuur met dampkap) – berging/wasruimte (6m²)

1e verdieping:
- Centrale nachthal (10m²) - slaapkamer 1 (10m²) – slaapkamer 2 (17m²) – slaapkamer 3 (13m²) – comfortabele badkamer (7m², met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel) –

Tuin:
- Aangenaam en onderhoudsvriendelijk perceel va...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op