Huis te koop

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 7261796

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
628 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Aan de rand van centrum Beringen staat een leuke halfopen bebouwing te koop met drie slaapkamers. Het is een woning met een ideale en rustige ligging: vlakbij de autostrade voor fijn woon- en werkverkeer en dichtbij het centrum van Beringen voor de school en de winkels. De woning ligt op een mooi perceel van 6a 28ca en is volledig zuidelijk georiënteerd.

Via de inkomhal kan je links naar de living. De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes: een voorkamer en een salon in verbinding met de veranda. De veranda achteraan heeft veel licht door de koepels in het plafond. Het is een gezellige ruimte met een warme pelletkachel. De veranda heeft ingebouwde kasten zodat je alle spulletjes netjes kwijt kan. Naast de woonkamer vind je de voorziene keuken met plaats genoeg voor een ontbijttafel. Via de veranda kom je in de badkamer met douche ligbad en lavabo. Naast de badkamer vind je een opbergruimte met de elektrische waterketel. Tot slot vind je hiernaast nog het toilet. Via de veranda kan je naar de knappe tuin. De tuin heeft een mooie oppervlakte en geniet op en top van de zon door de zalige zuidelijke oriëntatie. Heerlijk om hier te genieten van de buitenlucht! Achteraan de woning vind je hier bovendien nog een ruime stal.

Op de bovenverdieping vind je drie ruime slaapkamers van 13,6 m2; 14,2 m2 en 15,5 m2. Verder vind je op de bovenverdieping nog een bureauruimte. Deze kan je perfect inrichten als tweede badkamer of als

Neem contact op