Huis te koop

2 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 7877370
Immoweb code : 7877370

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
84 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichte hoekwoning met praktijkruimte in centrum Beringen

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Midden in het gezellige centrum van Beringen staat een knappe hoekwoning te koop met een praktijkruimte. Het pand werd gebouwd in 1992, maar dit jaar kreeg de woning een make-over. Je geniet hier van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 151,73 m2 met twee slaapkamers en een zuidelijk georiënteerd terras. Nieuwsgierig?

Je vindt de woning terug op de hoek van de Brouwersstraat, een straat middenin het centrum van het gezellige Beringen. Je vindt hier bijgevolg alles op wandelafstand: supermarkt, apotheek, bank, school, cafeetjes, restaurantjes, ... . Zalig toch om wakker teworden en letterlijk slechts een paar stapjes verwijderd te zijn van een heerlijk vers ontbijt?

De woning heeft twee volwaardige verdiepingen en twee voordeuren. àén voordeur leidt direct naar de praktijkruimte. De praktijkruimte meet zo'n 45 m2. Deze ruimte kan ook ingericht worden als derde slaapkamer. Een knappe ruimte om in te richten als kantoorzaak, behandelruimte, winkeltje, ... . De centrale ligging van je handelszaak is alvast zeer gunstig! Bovendien vind je vlakbij een grote parkeerplaats waar potentiële klanten hun auto gemakkelijk (en gratis) kwijt kunnen.

Het woongedeelte van dit pand geniet van zijn eigen voordeur. De entree beschikt over ingebouwde kasten en een bergruimte of waskamer. Op de bovenverdieping vind

Neem contact op