Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11147330
Immoweb code : 11147330

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
528 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle halfopen bebouwing met 5 slaapkamers en een ruime

Stijlvolle halfopen bebouwing met 5 slaapkamers en een ruime verharde tuin in Beringen.

Ontdek deze moderne halfopen woning in Beringen. Dit huis, gebouwd in 2011, biedt een bewoonbare oppervlakte van 237m² op een perceel van 5are28ca. Gelegen nabij lokale winkels, horeca en andere faciliteiten, combineert deze woning de rust van de achterliggende natuur met het gemak van het stadslevenen. Daarbovenop is de achterruimte toegankelijk via een servitude-weg, wat extra privacy en rust verzekert.

Deze woning combineert moeiteloos functionaliteit met comfort en is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Het EPC label B getuigt van een energiezuinige constructie, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl.

Het gelijkvloers verwelkomt u met een ruime woonkamer die overgaat in een open keuken met een gezellige eethoek, perfect voor gezinsmaaltijden of om gasten te entertainen. Het grote schuifraam biedt een naadloze overgang naar de uitnodigende tuin en terras, ideaal voor zomerse barbecues of om even tot rust te komen.

De bovenverdieping is slim ingedeeld met 3 slaapkamers die een oase van rust bieden en een badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. 

Tot slot is er nog een ruime zolder bereikbaar via een vaste trap, deze is ingericht als twee ruime slaapkamers.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een G

Neem contact op